Adfiz 2017-06-29T06:18:57+00:00

Zit jouw digitale voordeur op slot?

Cijfers liegen niet: maar liefst 60% van ondernemend Nederland heeft te maken gehad met cybercrime, dit blijkt uit onderzoek door de Haagse Hogeschool. Heb jij er al eens mee te maken gehad of heb je het zien gebeuren bij je klanten? Binnen mijn kantoor zijn we er alert op. Veel cybercrime is te voorkomen en te beveiligen. Vaak blijkt de mens de meest kwetsbare schakel. De mailbox is een belangrijke bron van besmettingen en malafide postbestellingen. Een inbreker is zo – onbewust – binnen gehaald. En om dan nog maar te zwijgen over de schade die aangebracht kan worden.

Om die reden zijn we met Adfiz aangesloten op het project ‘Veilig Zakelijk Internetten’, een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW. Er is onderzoek gedaan naar specifieke cyberrisico’s in onze branche en er zijn tools ontwikkeld om jezelf en je klanten te beveiligen tegen digitale inbrekers. In dit digitale magazine (helemaal veilig uiteraard) vind je alles om jouw onderneming te beschermen. Inspiratie uit de praktijk krijg je van Adfiz-lid Jeroen Admiraal, directeur bij Driekleur verzekeringen. Hij vertelt in dit nummer hoe hij het thema onder de aandacht brengt bij zijn klanten.

Uiteraard blijft Adfiz betrokken bij dit project. Het staat je vrij dit magazine met ondernemende klanten te delen. Samen staan we sterker, nietwaar?

Zit jouw digitale voordeur al op slot?

Veel succes.

Wim Heeres
Voorzitter Adfiz

Wim Heeres Voorzitter Adfiz