Cyber Risico Scan 2017-09-29T08:38:32+00:00

Ethisch hacken een taboe of ingeburgerd?

Internationaal zijn er zo’n 70.000 kwetsbaarheden die het online netwerk bedreigen. Deze kwetsbaarheden zoeken naar mogelijke ingangen om bedrijven en websites, ook in de bouw en infra, schade toe te brengen. Bedrijven, zowel groot als klein, zijn vaker slachtoffer van computercriminaliteit dan we denken. En natuurlijk wil je wel je status als betrouwbaar bouw- of infrabedrijf behouden. De Cyber Risico Scan helpt je om jouw bedrijfsnetwerk én website veilig te houden.

Hoe werkt de Cyber Risico Scan?

De Cyber Risico Scan is eenvoudig in gebruik en geeft binnen 24 uur een rapport met de status van jouw digitale omgeving. Middels het fenomeen ethisch hacken laten wij zorgvuldig jouw bedrijfsnetwerk en website scannen.

De Cyber Risico Scan is eenvoudig in gebruik en geeft binnen 24 uur een rapport met de status van jouw digitale omgeving. Middels het fenomeen ethisch hacken laten wij zorgvuldig jouw bedrijfsnetwerk en website scannen. Om je bedrijfsnetwerk en website geen schade toe te brengen, werken we met een laag aantal benaderingen per seconde.

Benieuwd welke inzichten de Cyber Risico Scan heeft in jouw bedrijfsnetwerk en website? Het aanvragen van een technische scan kost je slechts 3 minuten werk. Wij verzorgen alle technische handelingen, je hoeft enkel de volgende twee dingen te doen:

Maak een account aan op veiligzakelijkinternetten.nl met het emailadres dat hoort bij de website die je wilt laten scannen. Gebruik dus je werkmail, deze hebben wij nodig om het domein te verifiëren. Zo kunnen kwaadwillenden de scan niet over jouw netwerk uitvoeren om hier vervolgens op in te spelen.

Start de scan en geef aan of je ook je bedrijfsnetwerk wilt laten scannen. Wil je je bedrijfsnetwerk ook scannen? Zorg dan dat je de scan start vanaf het netwerk dat je wilt laten checken. We hebben het IP-adres nodig om een connectie te leggen met het netwerk.

Met jouw persoonlijke login krijg je toegang tot een dashboard. In dit dashboard vind je niet alleen jouw score, per scan wordt er ook een managementrapport samengesteld met daarin concrete handvatten om aan de slag te gaan met de beveiliging van je bedrijfsnetwerk en website. Deze handvatten kunnen in overleg met je IT-leverancier doorgenomen worden op actiepunten, verbeteringen en verantwoordelijkheden.

dashboard veilig online ondernemen

In een paar eenvoudige stappen verbeter je dus gemakkelijk jouw digitale omgeving. De campagne van Veilig Zakelijk Internetten, wordt je aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW. Gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Binnen 24 uur weet jij welke stappen je moet ondernemen om jouw digitale voordeur op slot te zetten en de betrouwbare zakenpartner te blijven die je altijd al bent.

Branche Geregistreerde Nederlandse Uitvaartondernemingen

Laat eenvoudig je bedrijfsnetwerk en website scannen

Benieuwd waar jouw kwetsbaarheden liggen? Het is minder dan 3 minuten werk en je ontvangt binnen 24 uur de gevonden kwetsbaarheden.

Doe je Cyber Risico Scan

We sturen je door naar veiligzakelijkinternetten.nl