Interview met ondernemer en etisch hacker 2017-07-03T06:54:30+00:00

De gevolgen van cybercrime binnen de BGNU

Samen met Richard Klein, ethisch hacker van ThreadStone, bezochten we uitvaartondernemer Alexander van der Pijl, eigenaar van Dunweg uitvaartzorg in Hoofddorp. Hier deelde Alexander zijn ervaring met cybercriminaliteit en vertelde ons hoe hij de impact van de cyberaanval tot het minimale wist te reduceren. Daarnaast vertelde Richard wat de huidige situatie in de branche van uitvaartondernemingen is en hoe zij zich in het vervolg kunnen bewapenen tegen mogelijke aanvallen.

Wil je er zeker van zijn dat jouw onderneming niet de dupe wordt van een cyberaanval? Zorg dat je digitale voordeur op slot zit en je volledig op de hoogte bent van ontwikkelingen op gebied van cybersecurity. Met de ‘Cyber Risico Scan‘ scan je je bedrijfsnetwerk en websites op meer dan 70.000 kwetsbaarheden. Of ga aan de slag met de ‘Veilig Online Ondernemen Check‘ en kom achter jouw kennisniveau van Veilig Zakelijk Internetten.

Branche Geregistreerde Nederlandse Uitvaartondernemingen

Laat eenvoudig je bedrijfsnetwerk en website scannen

Benieuwd waar jouw kwetsbaarheden liggen? Het is minder dan 3 minuten werk en je ontvangt binnen 24 uur de gevonden kwetsbaarheden.

Doe je Cyber Risico Scan

We sturen je door naar veiligzakelijkinternetten.nl