Cyber Risico Scan 2017-07-21T11:15:44+00:00

Ethisch hacken een taboe of ingeburgerd?

Internationaal zijn er zo’n 70.000 kwetsbaarheden die ons online netwerk benaderen. Deze kwetsbaarheden zoeken naar mogelijke ingangen om onze bedrijfsnetwerken en websites schade toe te kennen. Bedrijven, zowel groot als klein, zijn vaker slachtoffer van cybercriminaliteit dan we denken. Natuurlijk wit u uw status als betrouwbare zakelijke partner behouden, de Cyber Risico Scan helpt u daarom om uw bedrijfsnetwerk en website veilig te houden.

Hoe werkt de Cyber Risico Scan?

De Cyber Risico Scan is eenvoudig in gebruik en geeft binnen 24 uur een rapport met de status van uw digitale omgeving. Middels het fenomeen ethisch hacken laten wij zorgvuldig uw bedrijfsnetwerk en website scannen. Om uw bedrijfsnetwerk en website geen schade toe te brengen, werken we met een laag aantal benaderingen per seconde.

veilig online ondernemen

Benieuwd welke inzichten de Cyber Risico Scan heeft in uw bedrijfsnetwerk en website? Het aanvragen van een technische scan kost slechts 3 minuten werk. Wij verzorgen alle technische handelingen, u hoeft enkel de volgende twee dingen te doen:

Maak een account aan op veiligzakelijkinternetten.nl met het emailadres dat hoort bij de website die u wilt laten scannen. Gebruik dus uw werkmail, deze hebben wij nodig om het domein te verifiëren. Zo kunnen kwaadwillende de scan niet over uw netwerk uitvoeren om hier vervolgens op in te spelen.

Start de scan en geef aan of u ook uw bedrijfsnetwerk wilt laten scannen. Wit u uw bedrijfsnetwerk ook scannen? Zorg dan dat u de scan start vanaf het netwerk dat gescand moet worden. We hebben het IP-adres nodig om een connectie te leggen met het netwerk.

Met uw persoonlijke login krijgt u toegang tot een dashboard, in dit dashboard vindt u niet alleen uw score, per scan wordt er ook een managementrapport samengesteld met daarin concrete handvatten om aan de slag te gaan met de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en website. Deze handvatten kunnen in overleg met de IT-leverancier doorgenomen worden op actiepunten, verbeteringen en verantwoordelijkheden.

dashboard veilig online ondernemen

In een paar eenvoudig stappen verbetert u dus gemakkelijk uw digitale omgeving. De campagne van Veilig Zakelijk Internetten, wordt aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW. Gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Binnen 24 uur weet u welke stappen genomen moeten worden om uw digitale voordeur op slot te zetten en een betrouwbare zakenpartner te blijven.

Transport en Logistiek Nederland

Laat eenvoudig uw bedrijfsnetwerk en website scannen

Benieuwd waar uw kwetsbaarheden liggen? Het is minder dan 3 minuten werk en u ontvangt binnen 24 uur de gevonden kwetsbaarheden.

Doe de Cyber Risico Scan

U wordt doorgestuurd naar veiligzakelijkinternetten.nl